O sută de ani lumină

Sunt gata de schimbări.

Strâng în rucsac totul ce mi-a mai rămas de la mine: mănuşi fără degete, un pumn de gînduri, câteva iubiri mîncate de molii, trei strune de chitară, o agendă cu toate foile scrise, opt bileţele de iubire, în care nu e indicat numele destinatarului, nici a expeditorului…. accesorii de suflet: căldură cu perle artificiale, afecţiuni cu sclipici, trei rînduri de mărgele de sentimente cu o închizătoare englezească…

Sunt gata să mă pornesc la drum.

Pe o hartă turistică sunt bifate cu cariocă locurile în care aş putea găsi vreun miracol. Până la cel mai apropiat punct de destinaţie – o sută de ani lumină. Iau două mere verzi în buzunarul vestei. Dacă flamînzim în drum?

Leg şireturile ghetelor.

El mă aşteaptă pe scaunul de lîngă casă. Are valiză mult mai mică. O ia şi pe a mea, eliberîndu-mi umerii de puţinele amintiri rămase. Mă sărută pe tîmplă.

Revin în o sută de ani lumina! Rămâne să decid unde revin!


Doina

13 Comments

  1. drumul acesta te va duce miine la radacinile tale 😀 te astept!!!!! si iubirele de aici tot :-*

    • Hahaha)) la noi iubirile dupa orase sunt sortate, da?
      Ms, Bombs. Ne vedem miine :*

  2. Mmmmm,iaca ca Doina s-a pornit in calatoria plina de miracole si schimbari!!!Bravooo, sper sa gasesti supremul in aceasta calatorie si sa revii cu cele mai feerice momente, experiente si sa traiesti din plin aceasta aventura!!!

  3. Hello!
    I’m author of this image. By posting full size image you ara violating copyright law. Please delete full size image!

Comments are closed.