Octombrie

Octombrie e luna de luptă cu cancerul glandei mamare.
Nu e o singură lună în an când trebuie să ne amintim despre această boală.
În iunie am fost la Marșul roz din Praga. Am mers coloană cu oameni implicați, deschiși spre donații, fiecare din ei a cumpărat un tricou social (aproximativ 10-15 euro bucata).
Imaginați-vă, 11.500 de oameni au donat bani pentru femei, care luptă cu cancer. Tot ei au procurat și niște baloane roz, și le-au dat drumul să zboare în numele femeilor ce au pierdut lupta.

***

În fiecare lună verific fișierul cu donații.
Nu sunt multe, dar numărul lor crește treptat.
Iar aceasta ne permite în fiecare an să facem fapte bune – să oferim femeilor proteze mamare (prin intermediul Hospice Angelus în 2014 și a Institutului Oncologic în 2016), să susținem campanii de informare și sensibilizare („Trăiește viața în roz” în 2014 și Run Pink în 2016), să tipărim pliante informative despre ecografii, mamografii, palpare și incidența cancerului și să le distribuim prin intermediul Reprezentanților și Liderilor Avon.
De la începutul acestui an am un plan mai grandios și foarte mult sper că în octombrie voi putea să spun despre el cu voce tare, pentru că va putea salva câteva vieți.
***
Dacă vreți să contribuiți la realizarea lui, puteți comanda (de la mine sau de la orice alt Reprezentant Avon) un ruj roz (75 lei) sau orice alt produs cu fundița roz din Broșura Avon.
Veți avea un produs util pentru voi, dar și veți ști că ați contribuit.
Iar în câteva săptămâni voi arăta fiecărui unde a plecat donația făcută de el.
Mulțumesc.

capture